Groep 1C

Dit is groep 1C. Onze juf heet: Juf Thea Bannink.

De afgelopen tijd zijn er veel kinderen in onze groep gekomen.
Jordan Kok,  Leyla Eski, Dion Huisman, Dylan Deen, Tiemen Cremer, Teun en Roos Woelders en als laatste in de inloopgroep Marco Lammers. We wensen deze kinderen een fijne tijd in onze groep en op de Parkschool. Er is op school veel te beleven en we hebben  allerlei activiteiten gehad. Pasen, koningsspelen,  project: “Kunst” en het Parkfestival. Vooral dat laatste was voor de jongste kinderen intensief en spannend. Liedjes en dansjes leren en dan optreden op het podium van de school terwijl de vaders, moeders, opa’s en oma’s mochten komen kijken. We hebben het heel goed gedaan en waren super trots op onszelf en op elkaar. We hebben nog een paar weken te gaan en komen dan bij andere juffen en ook andere kinderen in de groep.  Leuke dagen komen nog, het schooreisje en de juffendag dus……………….dat wordt vast nog heel gezellig.

Van harte welkom bij ons in de groep: Alisha Robben en Milan Bruining. Deze kinderen zijn in maart 4 jaar geworden. Hartelijk gefeliciteerd en een hele fijne tijd op de Parkschool gewenst. Joey Tibben is verhuisd naar Noordseschut en heeft onze groep verlaten, we wensen hem ook alle goeds in zijn nieuwe huis en op zijn nieuwe school.

In  groep 1C zijn we na de voorjaarsvakantie over het thema de boerderij gaan werken. Dat vonden we heel leuk. We konden daar heel veel over maken, vertellen en ontdekken. Aan het einde van de weken zijn we op bezoek geweest op de boerderij van de fam. Bannink in Dalerveen. We hebben gezien en geleerd wat er allemaal moet gebeuren en wat er allemaal moet zijn, om de melk in de winkel in een pak te kunnen kopen. Tegelijk zijn we in aanraking geweest met de dieren van de boerderij. Een pas geboren kalfje en een hele dikke merrie die binnenkort een veulen krijgt en de hond van de boerderij, die het erf moet bewaken. Vooral de jongens vonden de trekkers natuurlijk mooi. Aan het  einde van het bezoek kon er nog lekker gespeeld worden. Leuk was ook dat het op de boerderij van juf was.

Donderdag 29 maart was de paashaas bij de Ravelijn en had daar eieren verstopt. We de kinderen van groep 1B en 1C zijn daar samen naar toe gelopen en hebben alle eieren opgezocht. Ook hebben we spelletjes gedaan. Eier-race en een balspelletje. Dat was heel leuk en gezellig.
Na het eieren zoeken was er in de klas een high-tea. Alles stond klaar en het leek heel gezellig en lekker. Dat was het ook en we hebben gesmikkeld van alle lekkere broodjes, koekjes en snoepjes en druifjes.

Hallo, wij zijn groep 1C.

Wij zijn 8 januari op school gekomen en gestart in de groep van juf Thea. Het wennen ging heel gemakkelijk en intussen kennen we elkaar  al goed. De ene dag vinden we het fijn om met het ene vriendje te spelen, de andere dag weer met een ander vriendinnetje. We spelen ook vaak allemaal samen. Wanneer we van de glijbaan gaan b.v. Op donderdag hebben we spellessen met groot materiaal, super vinden we dat. Wij vragen aan de juf, “Wanneer gaan we sporten?”We hebben de eerste maand op school  geverfd, geplakt en geknipt. Dat laatste is best lastig. Nu werken we over de winter maar tegelijk ook over kleuren en begrippen. We hebben een lange sjaal geverfd met allemaal gekleurde streepjes. Wie wij zijn? Rüya, Dean, Kate, Fatima, Näeomi, Twan, Joey en Alisha. (komt 2x per week op visite)

Er zijn momenteel geen agendaitems aanwezig