Parkfestival

AlgemeenParkfestival

Ongeveer 8 keer per jaar wordt er een Parkfestival gehouden. Vier groepen zijn dan in het speeltheater en de hal, per keer verzorgen twee groepen het programma, dat veelal bestaat uit zang, dans, toneelstukjes, pantomime, muziek, etc.

Ouders van harte welkom

De ouders van de optredende groepen zullen worden uitgenodigd. We vinden het van belang dat onze kinderen niet alleen op cognitief gebied ontwikkeld worden maar zeker ook op creatief gebied.

Laatste Parkfestival

Parkfestival groep 3b en 7b

Vrijdag 23 maart was het eindelijk zover. Het was onze beurt om op te treden tijdens ons Parkfestival. Het thema was : liefde. De kinderen schitterden met mooie dansjes, gedichten en boekjes op het podium. Het was een liefdevol optreden. En wat vonden we het geweldig dat er zoveel vaders, moeders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes in het publiek aanwezig waren om ons te zien optreden.  Alle kinderen deden heel goed hun best en hadden veel plezier. Het was een superleuk optreden. We zijn allemaal enorm trots! Iedereen kan alvast nagenieten van de foto’s en de dvd kan vanaf volgende week gekocht worden.

Parkfestival groep 1b en 5b

Vrijdag 26 januari was het dan eindelijk zover! Na lang oefenen mochten de groepen 1a en 5a optreden voor hun ouders, opa's en oma's, schoolgenootjes en andere belangstellenden. Het thema van het Parkfestival luidde: "Was ik maar groot!". Tijdens dit Parkfestival mochten de kinderen allemaal dingen doen die ze in het echt nog niet mogen, zoals autorijden. De kinderen hebben het fantastisch gedaan en we kunnen dus met z'n allen enorm trots zijn! Na het optreden hebben de kinderen van groep 1b de kinderen van groep 5b boven in de school opgezocht om ze te bedanken voor de samenwerking.

Parkfestival groep 1/2a en 7a

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover, ons Parkfestival met de kleuters van groep 1a/2a. We hadden van te voren met heel veel plezier geoefend en waren er daarom ook meer dan klaar voor. Ons Parkfestival stond in het teken van “Gevoelens”. Wat waren er veel vaders, moeders, opa’s en oma’s in het publiek aanwezig om ons te zien optreden. We hebben er heel erg van genoten. Dit was ons laatste Parkfestival, volgend schooljaar doen we de eindmusical, we hebben er nu al zin aan.

Parkfestival groep 3B

Vrijdag 17 maart was het eindelijk zover. Groep 3B mocht optreden tijdens hun Parkfestival. Het thema was : na schooltijd. De kinderen lieten zien wat ze doen wanneer ze uit school komen. Het was een superleuk optreden. Alle kinderen deden heel goed hun best en hadden veel plezier. Na het Parkfestival gingen we net zoals je dat na schooltijd doet “theeleuten” in de klas.

Parkfestival groep 4B en groep 5A

Groep 5 a met groep 4b waren aan de beurt om het Parkfestival te verzorgen. Het thema was carnaval.  Met veel enthousiasme hebben de kinderen gewerkt aan de ‘steken’ van de Raad van elf, aan het inoefenen van de smartlappen en het in elkaar zetten van de moppentrommel voor de tonprater. De lenige benen van de dansmariekes werden keer op keer de lucht in gegooid en de modeshow mocht er al helemaal zijn! Er werden zelfs nieuwe outfits gekocht speciaal voor dit evenement. Wat waren de kinderen mooi!

OP de foto’s zien we de Raad van elf want die mag zowiezo niet ontbreken én we zien de gedane voorbereidingen in de klas om het feest tot een heus spektakel te maken.

Parkfestival groep 2B en groep 5B

Groep 5B is de afgelopen tijd heel erg druk geweest met de voorbereidingen van het Parkfestival. Samen met groep 2b van meester Dennis. Vrijdag 14 oktober was het eindelijk zover! Het grote optreden. Wel een beetje spannend….. Maar ze deden het geweldig! Samen met groep 2B werd een mooi optreden neergezet met als thema: Oma’s en opa’s: Voor altijd jong. Hetzelfde thema van de kinderboekenweek. Het publiek heeft vast en zeker genoten van het optreden! Nu nog even wachten op de DVD met daarop het optreden, maar hier wel alvast een paar fotootjes.